måndag 11 juni 2007

en vecka

Da var det en vecka sedan jag lamnade svearike!
Det ar sa annorlunda har, svart att beskriva, men jag kanner mig som hemma,otroligt vanliga manniskor. Och glom det dar med the asian smile, har ar det the african smile som galler, och det syns! overallt!

Jag har fortfarande inte borjat jobba, men jag har varit med joseph och beokt hans orpfhans, som han stoder med skol avgifter och mat. Mosong! viting, skriker de efter mig hela tiden. Det ar manga vitingar i staden, men inga i slumme, jag ar sjalv och jag syns, aven nar det ar morkt. Morkt blir dte vir 7 pa kvallen.

Swahili var det inge ide att lara sig, da alla i Kisumu tillhor en speciell tribe:lohu, som pratar lohu, sa det ar det jag lar mig istallet. aero kamano!

Vi har varit och akt bat pa victoria sjon och kollat pa hippos, elisa! nice

Var ute pa traditionell dans med trummor i lordags. Dansade hela kvallem, enda vita ...igen. fick massa komplinger att jag hade rytmen i blodet, sa det kanndes bra!

Forsoker ta kort, men tycker det ar sa fruktansvart pinsamt, ni skulle se josephs kamera... Jag hade med mig tre sma reklamficklampornyckelringar. Dessa har gjort succe ska jag beratta, tydligen va;ldigt fascinerande.

Familjen Olalhe ar hur trevliga som hels, drar med mmig pa allt, och man kan latt saga att5 lag lever pa kenyanskit vis, pa riktigt. Tutr att jag inte ar den som har problem med hygienen, eller att inte ata med bestik, bestick ar till for de rika.

Pa sondag bar det av pa safari med 11 kanadensere som jospeh raggade upp pa gatan, da jag inte kan aka sjalv: for dyrt.

Det hander mycket och internet ar langsamt, dte ar sa det ar. Om mni har last om oroligheterna i nairobi ar de inte pa vag hit.

Ska avslut med att saga att allt kanns som tt skamt har, inte pa riktigt, inte verkligt, inte allvrligt, som det var lange sedan eller att de har missat sa mycket. Men narmare verkligheten kan man inte komma. Det ar faltiskt liv eller dod har.

pusspuss och kramar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh vad jag är avundsjuk på dig, känner verkligen igen din beskrivning av alla vänliga människorna, alla som vill en så väl. Njut av all uppmärksamhet du får. Ska bli väldigt spännande att se hur du får det när du börjar jobba. Hoppas du kan skriva snart igen. Ta hand om dig min sköna! Puss